VENTELISTE FOR LEIEPLASS NESTE SESONG ER ÅPNET

Ventelisten på leieplasser (sommerplass, søleplass, merket parkeringsplass, plass i kajakkhotellet), blir slettet pr. 31. august hvert år.

Leieperioden for sommerplasser og søleplasser er fra 1. april til 30. september. 
Tildelt plass kan benyttes innenfor dette tidsrommet. Det vil si at alle som har hatt leieplasser som sommerplass eller søleplass i år, blir fjernet fra leieplassen etter leieperiodens slutt.

De som har fått tildelt leieplass i form av juniorplass, parkeringsplass eller plass i vårt kajakkhotell disponerer plasser iht. egne avtale, og trenger derfor ikke å sette seg på venteliste på nytt.

Alle som ønsker leieplasser (sommerplass, søleplass, merket parkeringsplass, plass i kajakkhotellet) for neste sommersesong anbefales å sette seg på venteliste allerede nå. 

For veiledning på hvordan du skal sette deg på venteliste, klikk her.

Sommerplasser, søleplasser og ledige merkede parkeringsplasser for sommersesongen 2025 tildeles fra og med 16. mars 2025 og til alle tilgjengelige plasser er tildelt. Plassene fordeles etter ventetid på ventelisten. Medlemmer som står på ventelisten har fortrinnsrett fremfor ikke-medlemmer på ventelisten, men for å utøve denne retten må medlemmene ha satt seg på ventelisten før tildelingen starter.

Tildeling av plasser i kajakkhotellet skjer fortløpende.

Alle som blir tildelt plass i Arås båthavn, får et skriftlig tilbud (via SMS og/eller e-post).

Det er viktig å svare på tilbudet innen tidsfristen! 

For mer informasjon om leieplasser Arås båthavn, se menypunktet «Båtplasser/Leieplasser» under fanen «Båthavna» på vår hjemmeside www.araas.no.

Mvh
Styret